fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Nova xerrada sobre els programes formatius de Garantia Juvenil per combatre l'atur entre els joves -Joventut- 06/02/2017

Aquest dilluns, 6 de febrer, la sala d'actes del Centre Cultural ha acollit una xerrada informativa sobre el programa de la Garantia Juvenil. Es tracta d'una iniciativa europea per reduir l'atur entre els joves de 16 a 29 anys que no treballen ni estudien. El programa té l'objectiu de millorar l'ocupabilitat dels joves i facilitar el seu accés a la feina o a la formació. La xerrada està organitzada per la regidoria de Joventut, el Patronat Municipal d'Ocupació i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Els assistents que s'han interessat per algun dels programes ja han pogut omplir els formularis i fer una petita entrevista per entrar en el procés de selecció de candidats.

Nova xerrada sobre els programes formatius de Garantia Juvenil per combatre l'atur entre els joves -Imatge 1-Nova xerrada sobre els programes formatius de Garantia Juvenil per combatre l'atur entre els joves -Imatge 2-Nova xerrada sobre els programes formatius de Garantia Juvenil per combatre l'atur entre els joves -Imatge 3-

En la sessió d'aquest dilluns, les dinamitzadores han centrat la seva atenció en dos programes de formació de Garantia Juvenil. Per una banda, s'ha informat els joves assistents del programa 'Joves per l'ocupació', que engresca 75 joves de la comarca, amb nivell acadèmic equivalent o inferior a l'ESO, que participin en un itinerari d'orientació, formació i inserció. Se'ls ofereix formació en l'àmbit de l'hoteleria, la gestió logística i les noves tecnologies, la indústria tèxtil i el media marketing. Per altra banda, també se'ls ha explicat el programa 'Projecte Integral', que s'adreça a 95 joves del Vallès Occidental, i els ofereix serveis d'orientació, formació i adquisició d'experiència professional per a la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.

Durant la xerrada, se'ls ha recordat el nou servei d'assessorament quinzenal, que es durà a terme a Ripollet. Es tracta d'un espai d'atenció als joves interessats que estarà obert els dilluns, de 12.30 a 15 hores, al Casal de Joves (rbla. de Sant Jordi, 6). Cal demanar cita prèvia i es pot reservar hora trucant al telèfon 935 046 024 o bé enviant un correu electrònic joventut@ripollet.cat.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal