fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'Ajuntament demana la retirada d'un llibre que "genera odi i menyspreu cap el col.lectiu LGTBI" -Educació- 01/02/2017

L'Ajuntament alerta de l'arribada a les escoles de Ripollet d'un llibre editat per l'entitat Hazteoir.org amb el nom "¿Sabes lo que quieren enseñarle a tu hijo en el colegio? Las leyes del adoctrinamiento sexual". Es tracta d'un llibre que, segons l'equip de govern, "genera odi, discriminació i menyspreu cap el col.lectiu LGTBI. Per això, no té cabuda ni a Ripollet ni a cap dels centres educatius del nostre municipi".

L'Ajuntament demana la retirada d'un llibre que "genera odi i menyspreu cap el col.lectiu LGTBI" -Imatge 1-

Des de l'Ajuntament no es "tolerarà que l'alumnat de Ripollet pateixi cap tipus de discriminació ni per la seva orientació sexual ni pel seu gènere". De fet, el govern local assegura que el llibre incompleix la normativa per garantir els drets de les lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals aprovada pel Parlament de Catalunya.

Per aquest motiu, les regidories d'Educació i Polítiques LGTBI faran arribar un escrit a l'entitat Hazteoir.org per tal que no continuïn fent aquesta tramesa i, a la mateixa vegada, els enviaran un exemplar de la guia per treballar la diversitat afectiva, sexual i de gènere que la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) ha fet arribar a tots els instituts de Catalunya.

M. L.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal