fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 26 de gener del 2017 -Plens- 26/01/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 26 de gener, la primera sessió plenària de l'any. L'ordre del dia compta amb 5 punts i 5 mocions. Entre els punts que es debatran, en destaca la ratificació de la pròrroga del contracte per al servei de neteja dels edificis municipals i dels seus patronats. També es debatran dues renúncies a concessions de parades del Mercat Municipal. En concret, es tracta de les parades números 72-73 i 36-37-38.

Avanç del Ple Ordinari del 26 de gener del 2017 -Imatge 1-

Pel que fa a les mocions, el grup municipal de Ciutadans n'ha presentat una a favor de mesures que incentivin l'ús de vehicles purament elèctrics o híbrids. La coalició d'Ara Decidim també ha registrat una moció, en la qual insta el Govern de la Generalitat a treballar en un protocol específic contra l'assetjament escolar. La regidora No Adscrita demana en una moció el suport de tot el Ple als afectats per les clàusules sòl. Per últim, el PSC ha presentat dues mocions. En una moció, els socialistes demanen fer un front comú de tots els grups municipals per accelerar la integració de Ripollet dins de la primera corona tarifària del transport públic. En la segona moció, el PSC demanarà al Ple la creació d'un Consell de mitjans de comunicació municipals.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal