fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC vol un estalvi econòmic en el transport públic i crear un Consell de mitjans de comunicació -Política- 23/01/2017

El grup municipal del PSC de Ripollet ha presentat dues mocions de cara al Ple d'aquest dijous, 26 de gener. Per una banda, els socialistes demanen un front comú de tots els grups municipals per accelerar la integració de Ripollet dins de la primera corona tarifària del transport públic. Això suposaria un estalvi econòmic per als ripolletencs que utilitzen habitualment el transport públic per adreçar-se a Barcelona o altres poblacions de l'entorn. Es tracta d'una proposta que ja va avançar l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) el dia 16 de gener. El Grup Municipal Socialista considera que Ripollet "ha de manifestar-se de forma clara per aquesta opció, amb el màxim suport polític i social per a fer arribar amb força la nostra posició". D'aquesta manera, vol que el Ple aprovi "demanar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona que gestioni, el més aviat possible, la incorporació de Ripollet a la primera corona tarifària del transport públic". A més, es demana també l'adhesió d'entitats i associacions de veïns.

El PSC vol un estalvi econòmic en el transport públic i crear un Consell de mitjans de comunicació -Imatge 1-

Per altra banda, el PSC presenta una altra moció en la qual demanarà al Ple la creació d'un Consell de mitjans de comunicació municipals. Segons els socialistes "en els últims mesos, s'han viscut uns canvis en els mitjans de comunicació municipal, que no garanteixen la independència, la neutralitat i la participació de l'oposició per poder fomentar el debat públic". Per aquesta raó, el Grup Municipal Socialista demanarà "la creació del Consell de Mitjans de Comunicació Municipals que contempli, entre altres objectius, el de garantir la independència, la neutralitat i la pluralitat dels mitjans de comunicació municipals". Segons els socialistes, el primer pas seria "designar una comissió integrada per representants de tots els grups municipals per tal d'establir un acord que defineixi els objectius concrets així com la composició del Consell".

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal