fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple aprova una modificació de crèdits de 4 milions per a inversions i ajuts -Plens- 03/05/2021

El Ple Municipal ordinari del passat dijous va aprovar una modificació de crèdit per valor de 4.089.970,43 €, finançada únicament amb romanent de tresoreria, que implica moltes partides i significa inversions, ajuts i serveis per a la millora i la recuperació de Ripollet després de la crisi de la COVID-19. D'aquests quatre milions, la part més important (dos milions i mig) corresponen a inversions, com la recuperació de la llera del riu, millores a instal·lacions esportives i el projecte executiu de serveis per a la gent gran.

Segons va explicar la primera tinenta d'alcalde i regidora d'Economia, Pilar Castillejo, aquesta modificació té la finalitat de "no deixar ningú enrere, ni persones ni empreses", i compta amb tres grans objectius: complir amb les inversions aprovades als pressupostos 2021 amb fons propis de l'Ajuntament; continuar amb altres inversions necessàries a la via pública (com voreres i enllumenat) i equipaments públics, i encarar ajudes de reparació després de la crisi per la COVID-19. El punt va comptar amb el vot favorable de Decidim, PSC, SOM Ripollet i el regidor no adscrit Eugeni Montanuy. Ciutadans es va abstenir.

El Ple aprova una modificació de crèdits de 4 milions per a inversions i ajuts -Imatge 1-El Ple aprova una modificació de crèdits de 4 milions per a inversions i ajuts -Imatge 2-

Pel que fa als altres punts destacats, es va aprovar la memòria de l'exercici 2020 de la Defensora de la ciutadania, Núria Blasco, present a la sessió plenària. El punt va comptar amb el suport unànime de tot el consistori, que van agrair a Blasco la seva feina el passat any, especialment per les dificultats de la pandèmia. També hi va haver unanimitat als altres punts: la petició a l'AMB la declaració d'àrea tensa per a la regulació dels preus dels lloguers a Ripollet, el reglament del servei públic de menjador de les escoles públiques municipals de Ripollet i l'acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Ripollet i Cerdanyola del Vallès.

També hi va haver unanimitat amb les tres mocions presentades al Ple d'abril. La primera, presentada pel PSC, per buscar ajudar la cultura i instar a la Generalitat que les entrades a espectacles siguin salconduits culturals en cas de nous confinaments comarcals; la segona, presentada també pel PSC i signada per totes les forces, a proposta de les entitats veïnals, demana a l'AMB la supressió del Tribut Metropolità a la segona corona pels anys 2021 i 2022, després de la resolució del Síndic de Greuges, i la tercera, presentada conjuntament per Decidim, PSC, SOM i el regidor no adscrit, que demana una llei que garanteixi el dret a l'habitatge i l'aturada dels desonaments a les persones vulnerables sense alternativa d'habitatge.

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal