fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Xerrada d'Amics de la Gent Gran, el 26 de gener al Centre Cultural -Societat- 24/01/2017

Amics de la Gent Gran realitzarà una xerrada el 26 de gener a la sala d'actes del Centre Cultural a partir de les sis de la tarda. Amb la col·laboració de les regidories de Gent Gran i Serveis Socials, l'entitat presentarà el seu projecte de captació de voluntaris per fer companyia i donar conversa a persones grans que viuen soles.

Xerrada d'Amics de la Gent Gran, el 26 de gener al Centre Cultural -Imatge 1-

Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat que treballa per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La seva "missió és lluitar contra la soledat i la marginació social de les persones grans, mitjançant l'acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen i la sensibilització de la societat".

L'organització afirma que la soledat i l'abandonament són factors descoratjadors que intensifiquen altres mals que pot patir la gent gran, com ara problemes de salut, disminució de l'autonomia o dificultats econòmiques. És per això, que per tal de lluitar contra la soledat, Amics de la Gent gran ofereix amistat, entesa com un lligam nascut d'una estima que creix entre dues persones. L'amistat és lliure i lliure és el vincle que comparteixen les persones voluntàries i les persones grans.

La missió d'Amics de la Gent Gran es concreta en tres accions l'acompanyament emocional a persones grans, la dinamització social i la sensibilització de la societat sobre la realitat en què viuen les persones grans.

R. H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal