fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Votació oberta als projectes dels pressupostos participatius dels alumnes d'ESO -Política- 21/11/2016

El Teatre Auditori del Mercat Vell va acollir dissabte, 19 de novembre, la presentació dels projectes dels pressupostos participatius en els quals han pres part 254 alumnes de quart d'ESO del municipi. De la tria entre aquestes 13 propostes es decidirà el destí de 300.000 euros d'inversions per al 2017.

Votació oberta als projectes dels pressupostos participatius dels alumnes d'ESO -Imatge 1-Votació oberta als projectes dels pressupostos participatius dels alumnes d'ESO -Imatge 2-Votació oberta als projectes dels pressupostos participatius dels alumnes d'ESO -Imatge 3-Votació oberta als projectes dels pressupostos participatius dels alumnes d'ESO -Imatge 4-Votació oberta als projectes dels pressupostos participatius dels alumnes d'ESO -Imatge 5-

L'acte va comptar amb una important representació dels centres participants, així com de familiars dels alumnes. Nois i noies instituts Can Mas, Lluís Companys, Palau Ausit i del col·legi Sant Gabriel van donar pas als vídeos dels projectes sel·leccionats. Per la seva part, l'alcalde, José M. Osuna i la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, van destacar la singularitat del procés endegat i van animar a la ciutadania a sumar-s'hi, votant online o presencialment.

Aquest acte marca l'inici de la segona fase de la iniciativa, amb la votació popular. Podran votar totes les persones empadronades a Ripollet i nascudes fins al 2001, a través del nou portal participa.ripollet.cat o bé a les urnes que s'habilitaran al Centre Cultural, al Poliesportiu i a l'OAC, així com als punts de votació mòbils que es posaran els caps de setmana a diferents llocs de Ripollet. El termini finalitza el 4 de desembre.

Aquest procés de pressupostos participatius es va iniciar al setembre, amb el treball amb els equips directius dels centres i els tutors de quart d'ESO. A principis d'octubre, els joves van començar a elaborar els projectes, amb l'acompanyament i ajuda dels tècnics municipals de les àrees de Justícia Social i Governança.

Vegeu l'àlbum de l'acte al canal de Facebook InfoRipollet.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal