fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Segona Audiència Pública per presentar les Ordenances Fiscals de l'any vinent -Política- 10/11/2016

Aquest dijous, 10 de novembre, l'Escola Gassó i Vidal acollirà una nova Audiència Pública dedicada a les Ordenances Fiscals de l'any 2017. La trobada començarà a les 19 hores. La regidora Pilar Castillejo, 1a tinent d'alcalde d'Hisenda, explicarà els punts més destacats de les Ordenances i resoldrà els dubtes dels assistents. L'acte serà obert a tothom i, després de les explicacions de la regidora, s'obrirà un torn obert de paraula.

Segona Audiència Pública per presentar les Ordenances Fiscals de l'any vinent -Imatge 1-Segona Audiència Pública per presentar les Ordenances Fiscals de l'any vinent -Imatge 2-

Aquesta és la segona Audiència Pública que se celebra amb motiu de les Ordenances Fiscals del 2017. La primera es va celebrar el 3 de novembre al Centre Cultural, amb l'assistència d'una vintena de persones. En aquella ocasió, la presentació va anar a càrrec de la regidora Pilar Castillejo, acompanyada de Reyes Muñoz, regidora d'Habitatge i Serveis Socials.

Les Ordenances Fiscals per a l'any vinent es van aprovar inicialment en el Ple Ordinari de setembre, celebrat el dia 29. Ara s'està en el procés de presentació d'al·legacions, el qual finalitza el 21 de novembre. L'aprovació final de les ordenances fiscals s'espera que sigui en el Ple de desembre. Les Ordenances Fiscals inclouen noves taxes i impostos, com ara una taxa per a casaments a l'Ajuntament, retirar el copagament dels serveis de dependència i bonificacions als vehicles poc o gens contaminants, entre altres.

Foto: Instantània de la primera presentació de les Ordenances Fiscals del 2017.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal