fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Es presenten les Ordenances Fiscals del 2017 a la ciutadania en Audiència Pública -Política- 03/11/2016

Aquest dijous, 3 de novembre, la sala d'actes del Centre Cultural acollirà una Audiència Pública dedicada a les Ordenances Fiscals de l'any 2017. Les regidores Pilar Castillejo, 1a tinent d'alcalde d'Hisenda, i Reyes Muñoz, responsable de les carteres de Serveis Socials i Habitatge, explicaran els punts més destacats de les Ordenances i resoldran els dubtes dels assistents. L'acte serà obert a tothom i començarà a les 19 hores. Al final de les explicacions de les regidores, hi haurà un torn obert de preguntes.

Es presenten les Ordenances Fiscals del 2017 a la ciutadania en Audiència Pública -Imatge 1-Es presenten les Ordenances Fiscals del 2017 a la ciutadania en Audiència Pública -Imatge 2-

La setmana vinent, dijous 10 de novembre, es repetirà una nova Audiència Pública dedicada a les Ordenances. En aquesta segona ocasió serà a l'Escola Gassó i Vidal, a partir de les 19 hores. Les Ordenances Fiscals per a l'any vinent es van aprovar inicialment en el Ple Ordinari de setembre, celebrat el dia 29. Les Ordenances Fiscals inclouen noves taxes i impostos, com ara una taxa per a casaments a l'Ajuntament, retirar el copagament dels serveis de dependència i bonificacions als vehicles poc o gens contaminants, entre altres.

Fotos: Instantània de la roda de premsa de presentació de les Ordenances Fiscals i cartell de l'Audiència Pública d'aquest dijous.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal