fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
180 persones s'han apuntat als cursos i tallers del Centre Cultural, 30 més que l'any passat -Educació- 20/10/2016

Ja han començat els cursos i tallers del Centre Cultural. S'hi han matriculat 180 persones, 30 més que l'any passat. El Patronat Municipal de Cultura (PMC) ha fet enguany una aposta per la formació variada i adreçada a un ampli ventall de públic per tal que pugui donar resposta als interessos de les persones usuàries.

180 persones s'han apuntat als cursos i tallers del Centre Cultural, 30 més que l'any passat -Imatge 1-

Aquest any, els tallers que més acceptació han tingut són els que ja estan consolidats en l'oferta formativa del Centre Cultural com pintura, ioga, puntes de coixí i guitarra. I, una vegada més, tots els tallers relacionats amb la gastronomia, com el de cuina fàcil, ràpida i sorprenent, o el taller de sushi.

Entre les novetats d'aquest any, el PMC ha volgut incidir en els tallers en família amb l'objectiu de fer possible un espai per experimentar, crear i aprendre de manera conjunta i, alhora, lúdica i divertida. En aquest sentit, s'ofereixen per primera vegada tallers per gaudir els dissabtes al matí i en família, de 10 a 12 h. El taller de cuina començarà el 22 d'octubre. I el taller d'art té obertes les inscripcions per començar al novembre.

Finalment, també al novembre està previst que comencin tres cursos monogràfics d'un mes de durada: el de sushi, un de creació de blocs i un d'iniciació a la informàtica. Els tres encara compten amb places lliures.

A banda d'aquests cursos i tallers, el Centre Cultural també acull els cursos que organitzen les diferents entitats del municipi. Per més informació cal dirigir-se al Centre Cultural (rambla de Sant Jordi, 2-4), al telèfon 93 504 60 25 o bé al correu electrònic cultura@ripollet.cat.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal