fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC recomana a la plataforma 'Residència ja!' cercar un consens amb tots els grups del Parlament -Política- 18/10/2016

El Partit dels Socialistes de Ripollet va mantenir el passat 13 d'octubre una reunió amb la Plataforma 'Residència ja!' que reivindica la construcció a Ripollet d'un centre per a les persones grans. A la reunió, que es va celebrar a la seu socialista, hi van assistir diversos membres de la plataforma, representants del PSC a nivell local i el diputat socialista Pol Gibert. En aquesta reunió es van exposar els avenços aconseguits i els diferents actes reivindicatius que s'han realitzat. Es va assenyalar l'aprovació per unanimitat d'una moció al Ple de setembre i es va demanar al diputat del Partit dels Socialistes el seu suport al Parlament de Catalunya.

El PSC recomana a la plataforma 'Residència ja!' cercar un consens amb tots els grups del Parlament -Imatge 1-

Pol Gibert es va oferir per a qualsevol gestió i els va aconsellar de reunir-se al Parlament amb tots els grups polítics per trobar consensos. Al mateix temps, aprofitant el proper debat sobre els pressupostos per a l'any 2017, els va recomanar treballar conjuntament amb els grups polítics per a proposar la incorporació d'una partida destinada a la construcció de la residència.

També es va creure oportú que l'alcalde demani una reunió amb la consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, per posar-la al corrent dels acords de Ple i demanar-li la seva implicació. Per últim, Gibert va insistir en el fet de no polititzar el tema, per tal de garantir que arribi a bon terme.

Foto: PSC.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal