fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Gimnasos i comerços de Ripollet se sumen al rosa aquest 19 d'octubre -Societat- 19/10/2016

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que se celebra aquest dimecres, 19 d'octubre, han estat diverses les iniciatives organitzades per tal de recaptar fons i fer visible aquesta malaltia, sumant-se al rosa. Així, mentre alguns comerços locals han vestit de rosa els seus aparadors, diversos gimnasos de Ripollet, a proposta de la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), han organitzat activitats físiques per recaptar fons.

Gimnasos i comerços de Ripollet se sumen al rosa aquest 19 d'octubre -Imatge 1-Gimnasos i comerços de Ripollet se sumen al rosa aquest 19 d'octubre -Imatge 2-Gimnasos i comerços de Ripollet se sumen al rosa aquest 19 d'octubre -Imatge 3-Gimnasos i comerços de Ripollet se sumen al rosa aquest 19 d'octubre -Imatge 4-Gimnasos i comerços de Ripollet se sumen al rosa aquest 19 d'octubre -Imatge 5-

Així, els gimnasos Bunkay, Diverfit, Duo Fitness i Irene Gim es sumen a la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama i animen als veïns de Ripollet a participar en les diferents activitats que realitzaran els dies 19 o 20 d'octubre com ara zumba o bodymind pilates, entre d'altres. Les persones interessades han de contactar amb aquests gimnasos per conèixer les diferents classes que ofereixen i els horaris. Per mostrar l'adhesió a la lluita contra el càncer de mama, els assistents han d'anar a aquestes activitats amb algun complement rosa: un llaç, un mocador o una samarreta. Per a poder participar, només cal fer un petit donatiu econòmic que oscil·la entre 1 i 3 euros. A més, en els quatre gimnasos hi haurà guardioles, per recollir altres donacions, i llaços roses. La recaptació íntegra es destinarà a l'AECC per a la investigació d'aquesta malaltia.

La campanya contra el càncer de mama estarà present al nostre municipi del 17 al 21 d'octubre, període en què restarà penjada una pancarta al balcó de Ripollet Ràdio coincidint amb la celebració del Dia Mundial. El dissabte 5 de novembre, la Junta Local de l'AECC col·locarà una carpa al Parc dels Mestres, de 10 a 13.30 hores, per facilitar informació sobre la prevenció del càncer de mama. També vendran les ulleres de sol solidàries per 5 euros. La recaptació també es destinarà a la lluita contra aquest tumor.

Segons l'AECC, una de cada vuit dones tindrà càncer de mama, però si es detecta a temps gairebé el 100% té cura. La seva detecció precoç, la reducció del risc de desenvolupar-lo i l'augment d'esforços en la seva investigació ha aconseguit que sigui un dels tumors amb millor pronòstic.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal