fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Arrenca el programa d'activitats de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola -Economia- 06/10/2016

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola estrena aquest mes d'octubre una sèrie d'activitats que es realitzaran cada dissabte a la plaça de Pere Quart, amb motiu dels Encants dels Aturats. L'objectiu és dinamitzar els Encants i aconseguir que s'hi acosti més gent a aquest mercat d'objectes de segona mà i artesania. La primera activitat es durà a terme aquest dissabte, 8 d'octubre, d'11 a 13 hores. Es tracta d'una classe de zumba i kara-t-robics, impartida per Yolanda. Els menuts també podran gaudir d'un taller de maquillatge, que anirà a càrrec de l'Associació Animals Ripollet.

Arrenca el programa d'activitats de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola  -Imatge 1-Arrenca el programa d'activitats de l'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola  -Imatge 2-

La següent cita serà el proper 22 d'octubre, també al matí, amb un taller de polseres de diferents materials, que organitzaran els mateixos membres de l'entitat. Respecte als Encants dels Aturats, cal remarcar que l'Associació d'Aturats també s'encarrega de la parada que s'instal·la per recollir fons pels refugiats.

Inici dels Tallers dels Aturats
L'entitat també ha iniciat els seus cursos dirigits principalment a aturats, que es realitzen al Centre Cultural. Hi ha tallers de ioga (dilluns, de 9.30 a 10.45 h), manualitats (dijous, de 10 a 12 h), cuina econòmica (3r dimarts de mes, de 20 a 22 h) i dibuix (dilluns, d'11 a 13 h). El preu dels tallers és de 5 euros/trimestre per als aturats, i de 10 euros al trimestre per als que no estan aturats. Per a més informació, trucar al 695 347 512 o escriure a asderipollet@gmail.com.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal