fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 7 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
S'obren les inscripcions per a l'Esplai d'Hivern del Centre d'Esplai l'Estel -Joventut- 06/10/2016

Aquest dijous, 6 d'octubre, s'obre el període d'inscripció a l'Esplai d'Hivern del Centre d'Esplai l'Estel. Les inscripcions es podran realitzar dijous i divendres, 6 i 7 d'octubre, de 16 a 19 hores, i dissabte, 8 d'octubre, de les 10 a les 13 h. Es durà a terme al Centre Cultural. Les places es limiten a 105, estan distribuïdes en diferents grups d'edat, destinades a infants i joves que actualment estiguin cursant des de P3 fins a 2n de Batxillerat, és a dir nascuts/des entre el 2013 i el 1999.

S'obren les inscripcions per a l'Esplai d'Hivern del Centre d'Esplai l'Estel -Imatge 1-

Enguany, l'Esplai d'Hivern del CE l'Estel es durà a terme del 15 d'octubre al 27 de maig, de 16 a 18.30 h, a la Torre de Can Mingrat (C/ Tamarit 80). El preu de la matrícula és de 100 euros. Per formalitzar-la, caldrà portar en el moment de la inscripció la fotocòpia del DNI dels pares, la fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social, la fotocòpia del carnet de vacunes, una fotografia de carnet del nen/a, el full d'inscripció, i el pagament de la quota del casal.

36 anys d'activitats
El Centre d'Esplai l'Estel ja fa 36 anys que educa a infants i joves en el seu temps lliure, transmetent diferents valors amb activitats com jocs, tallers, dinàmiques, gimcanes, sortides i colònies, entre d'altres. A banda de l'Esplai d'Hivern, també es duu a terme el Casal d'Estiu, als matins de juliol. L'Estel també contribueix a fomentar i donar continuïtat a les activitats culturals per al poble, amb la celebració de Sant Jordi, el Caga Tió, la Nit Jove o la Baixada de Carretons, Correaigües, entre d'altres.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal