fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La Unió de Botiguers de Ripollet signa un acord amb ACCU Catalunya -Economia- 20/07/2016

La Unió de Botiguers de Ripollet va signar aquest dilluns, 18 de juliol, un conveni de col·laboració amb la l'Associació de Malalts de Crohn, Colitis Ulcerosa i altres afeccions inflamatòries intestinals, per a la implementació a Ripollet del projecte "No puc esperar!".

La Unió de Botiguers de Ripollet signa un acord amb ACCU Catalunya -Imatge 1-La Unió de Botiguers de Ripollet signa un acord amb ACCU Catalunya -Imatge 2-La Unió de Botiguers de Ripollet signa un acord amb ACCU Catalunya -Imatge 3-

Es tracta d'una campanya destinada a conscienciar la societat de les dificultats d'aquestes persones en la seva vida diària, especialment en el fet de necessitar un lavabo en qualsevol moment. L'acte de signatura va comptar amb la presència del president de la UBR, Sergi Samper; el president d'ACCU Catalunya, Enric Bosch; així com la secretària de la UBR, una representant de Cohesiona i voluntàries de la Comissió del projecte "No puc esperar!". L'objectiu d'aquest acord és que els comerços locals facilitin els seus lavabos als malalts que ho acreditin.

En el passat Ple de gener es va aprovar per unanimitat una moció a proposta del grup municipal d'Esquerra perquè l'Ajuntament s'acollís a aquesta campanya.

R.H.



Continguts relacionats amb aquest:
- No puc esperar [Continguts]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal