fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
L'Ajuntament incrementa els contractes menors per aconseguir més transparència i seguretat jurídica -Política- 20/07/2016

L'àmbit de Governança del consistori municipal compta amb nou departament dins de Serveis Econòmics, que és el de Contractació. L'objectiu, segons va explicar el passat dimarts, en roda de premsa, la primera tinent d'alcalde i regidora de Compres i Contractació, Pilar Castillejo, és regularitzar i fomentar els contractes públics, especialment els menors, per tal de millorar la transparència, el control i la seguretat jurídica del propi Ajuntament. Així, des del passat 1 de gener s'han realitzat 53 contractes menors i 11 ordinaris. Castillejo va destacar que, en canvi, durant tot l'any 2014 es van realitzar un total de 16 contractes menors i 15 ordinaris.

L'Ajuntament incrementa els contractes menors per aconseguir més transparència i seguretat jurídica -Imatge 1-

Segons va explicar la tinent d'alcalde, han regularitzat molts serveis, com ara el manteniment dels serveis informàtics, d'ascensors, extintors o cartelleria, ja que van detectar que alguns dels contractes estaven vençuts o es renovaven automàticament, sense gaire control o no n'hi havia. Castillejo va recordar que la llei no obliga a fer un procés de contractació per a serveis amb un cost de menys de 18.000 euros o obres de menys de 50.000 euros, però creu que doten de més garanties al propi Ajuntament. A més, ho veu com una possibilitat d'introduir clàusules socials, com ara requerir la contractació de persones en risc d'exclusió social o aturats de llarga durada.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal