fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Ferm posicionament de Decidim davant la negativa de Laborda de lliurar l'acta de regidora -Política- 18/07/2016

Decidim Ripollet va escenificar el passat divendres, en roda de premsa, el posicionament en bloc de tots els membres de l'assemblea per tal que la regidora Mónica Laborda sigui rellevada del seu càrrec i lliuri la seva acta de regidora. Alba Sória va ser l'encarregada de llegir el comunicat on recorden que tots els candidats de la llista electoral de Decidim van signar un document personal pel qual es comprometien a ser substituïts com a regidors quan l'assemblea ho decidís. És per això, que qualifiquen la negativa de Laborda a lliurar la seva acta de regidora com a "immoral" i "un engany a l'electorat".

Ferm posicionament de Decidim davant la negativa de Laborda de lliurar l'acta de regidora -Imatge 1-Ferm posicionament de Decidim davant la negativa de Laborda de lliurar l'acta de regidora -Imatge 2-

Des de Podem Ripollet, Julio Rúa va explicar que tramitaran un expedient d'expulsió, un cop estigui operativa la nova Comissió de Garantia de Podem. Al mateix temps, Dedicim obrirà a Laborda un expedient disciplinari i possiblement procedirà a la seva expulsió del partit.

Decidim assegura que els problemes amb la regidora van començar el mes següent de constituir-se el govern, ara fa un any, i que "tot i intentar superar la situació mitjançant el diàleg i la mediació", els ha estat impossible. La coalició espera ara que Laborda presenti la seva renúncia oficial davant l'Ajuntament per tal que l'alcalde recuperi les seves delegacions i puguin ser traspassades a altres regidors, decidits en assemblea. Es tracta de les carteres de Salut, Polítiques de Gènere i Feminismes, Gent Gran, Protecció Animal i Consum. Durant la roda de premsa, alguns regidors van assegurar que ja assumien algunes tasques de Laborda des de fa un any, davant la "inactivitat" i la impossibilitat de poder tirar endavant projectes per part dels equips de treball que hi ha al darrera.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal