fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Lliurats els diplomes del Programa de Formació i Inserció en Perruqueria i Estètica -Economia- 17/07/2016

Els jardins del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) van acollir el dimarts, 12 de juliol. el lliurament de diplomes del Programa de Formació i Inserció de Perruqueria i Estètica. Els alumnes van rebre el document que certifica que han finalitzat satisfactòriament les classes i de les pràctiques realitzades a establiments de Ripollet. A l'acte, van assistir el regidor de Cultura, Oriol Mor, l'alcalde de Ripollet, José María Osuna i el delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet.

Lliurats els diplomes del Programa de Formació i Inserció en Perruqueria i Estètica -Imatge 1-Lliurats els diplomes del Programa de Formació i Inserció en Perruqueria i Estètica -Imatge 2-Lliurats els diplomes del Programa de Formació i Inserció en Perruqueria i Estètica -Imatge 3-Lliurats els diplomes del Programa de Formació i Inserció en Perruqueria i Estètica -Imatge 4-Lliurats els diplomes del Programa de Formació i Inserció en Perruqueria i Estètica -Imatge 5-

En els seus parlaments, Mor va apuntar que "l'educació ha d'estar al servei de la gent i ha de ser pública i de qualitat, com també la formació permanent". El regidor va afegir que els diplomes que lliuraven són una "obertura de portes, una ocasió de tenir més possibilitats dins del món laboral, que és complicat i, també, per a un millor desenvolupament personal".

Homet, per la seva banda, va explicar que la realització del curs era "una qüestió de confiança" per als alumnes per "tenir un futur millor". "Ara opteu a millors feines, que durin més temps, millors pagades. I no us quedeu aquí. Teniu capacitats per continuar formant-vos sense deixar el món laboral. Cada vegada que us traieu un nou curs, les vostres possibilitats laborals augmenten", els va animar.

L'alcalde, finalment, va apuntar que els resultats del curs han satisfactoris. Osuna va assenyalar que s'hi van apuntar 17 persones, dues d'elles van trobar feina abans de començar i la resta va realitzar pràctiques a empreses de Ripollet. L'alcalde va manifestar que aquest curs "és un exemple del què hem de fer a l'Ajuntament: posar a disposició de la gent cursos que els animin a formar-se per trobar feina".

El Programa de Formació i Inserció de Perruqueria i Estètica Curs ha tingut una durada de 1.000 hores i ha estat cofinançat per la Diputació i l'Ajuntament. Hi han pres part una quinzena de joves d'entre 16 i 21 anys, que no tenien el títol de l'ESO.

E.P.

Vegeu al Facebook d'InfoRipollet l'àlbum de fotos complet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal