fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 27 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
La Plataforma d'AMPA proposa que Ripollet sigui Vila Groga, compromesa amb l'educació pública -Educació- 11/05/2016

Aquest dijous, 12 de maig, la Plataforma d'AMPA de Ripollet (PAR) presentarà al Consell Escolar Municipal una proposta per convertir Ripollet en una Vila Groga, és a dir una ciutat compromesa amb l'escola pública i de qualitat. D'aquesta manera, les AMPA de la vila demanen al consistori que es comprometi per treballar en la defensa d'un model públic d'educació, de qualitat, en català, inclusiva, democràtica, laica, participativa, diversa i per a tothom. Si la proposta tirés endavant, Ripollet seria el 23è municipi de Catalunya que es declara Vila Groga.

La Plataforma d'AMPA proposa que Ripollet sigui Vila Groga, compromesa amb l'educació pública -Imatge 1-La Plataforma d'AMPA proposa que Ripollet sigui Vila Groga, compromesa amb l'educació pública -Imatge 2-

Aquesta proposta s'haurà d'aprovar en el Consell Escolar Municipal de demà i, després, haurà de ser ratificat pel Ple Municipal en la seva pròxima sessió ordinària. Segons la PAR, molts dels grups municipals ja han mostrat el seu suport a aquesta iniciativa. Representants de la Plataforma afirmen que han parlat amb els grups d'Ara Decidim, PSC, ERC i CiU, que ja els han confirmat la seva adhesió. La proposta de la PAR es pot consultar al document adjunt.

Torna la campanya dels 'dimecres grocs'
La Plataforma d'AMPA ha reactivat la campanya de les samarretes grogues en favor d'una educació pública de qualitat, que es va iniciar a finals del 2010. En aquell moment, es va popularitzar la samarreta groga amb el lema "SOS Ensenyament públic i de qualitat". Es va anomenar campanya dels 'dimecres grocs', perquè els seus defensors es posaven la samarreta groga cada dimecres. La PAR ha decidit recuperar-la aquest mateix dimecres, 11 de maig. Qui no tingui la samarreta, la pot demanar a l'AMPA de la seva escola per un preu de 3 euros (infants) o 3,55 euros (adults).

Foto: escolalesfontetes.blogspot.com

J.S.


Icona Fitxer DOCX - 0,15 Mb - ripollet-edu-plataforma-ampa-proposta-vila-groga-120516.docx 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal