fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Xerrada sobre sobirania alimentària en el marc del projecte Ripollet, Cultiva't -Medi Ambient- 11/05/2016

El projecte Ripollet, Cultiva't, que organitza la Regidoria de Medi Ambient amb la col·laboració de diverses entitats, encara la recta final amb les seves darreres activitats. Aquest dimecres, 11 de maig, es durà a terme una xerrada sobre sobirania alimentària al Centre Cultural. L'activitat començarà a 19.30 hores i anirà a càrrec de Gustavo Duch, veterinari, escriptor i investigador. Els assistents coneixeran més detalls sobre els productes de proximitat, que són respectuosos amb el sòl, els productes ecològics i que no estan tractats amb productes químics.

Xerrada sobre sobirania alimentària en el marc del projecte Ripollet, Cultiva't -Imatge 1-Xerrada sobre sobirania alimentària en el marc del projecte Ripollet, Cultiva't -Imatge 2-

El projecte Ripollet, Cultiva't s'està realitzat durant aquesta primera quinzena de maig, i és una activitat que té l'objectiu de promocionar els horts urbans i ecològics, a més de difondre els beneficis dels hàbits saludables.

La pròxima activitat del Ripollet, Cultiva't i darrer acte d'aquesta edició tindrà lloc dissabte, 14 de maig. A les 11 hores, es durà a terme una visita guiada a l'horta social comunitària del Molí d'en Xec. La visita anirà a càrrec de Mario Jiménez, de la cooperativa Jardinet.

Foto: revistaleer.com

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal