fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 14 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'IES Lluís Companys impartirà el curs vinent el cicle formatiu de Grau Superior d'Integració Social -Educació- 19/04/2016

L'Institut Lluís Companys impartirà el curs lectiu vinent un nou cicle formatiu de Grau Superior. Es tracta del cicle d'Integració Social, el qual pertany a la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. El cicle té una durada de 2.000 hores repartides en dos cursos acadèmics i consta de 14 mòduls professionals. Un d'aquests mòduls correspon a les pràctiques de formació en centres de treball.

L'IES Lluís Companys impartirà el curs vinent el cicle formatiu de Grau Superior d'Integració Social -Imatge 1-

Una vegada finalitzats els estudis, s'obté la titulació de Tècnic Superior en Integració Social, el qual permet dur a terme competències com programar, organitzar, implementar i avaluar intervencions d'integració social en àmbits professionals com ara administracions públiques o entitats privades, centres de serveis socials, residències destinades a l'atenció de diferents col·lectius, centres d'acollida, centres d'inserció ocupacional i professional, centres d'ensenyament reglat i altres projectes d'iniciativa social.

La titulació també permet accedir a ocupacions com tècnic de programes de prevenció i d'inserció social, auxiliar de tutela, educador d'educació especial i mediador ocupacional i laboral, entre altres.

Amb aquest cicle formatiu, que s'impartirà en horari de tarda, ja són tres els cicles formatius de la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat que s'imparteixen al Lluís Companys. Els altres són el d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència i el d'Educació Infantil. Per altra banda, les portes obertes del centre es realitzaran l'11 de maig a les sis de la tarda.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal