fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Tot a punt per a les activitats nadalenques de les entitats -Cultura- 18/12/2015

Les entitats de Ripollet ja s'han posat en marxa per a les activitats de Nadal. Els més petits tindran l'oportunitat de fer cagar el tió en un de molt gran que s'instal·larà diumenge 20 de desembre al matí a la plaça del Molí, gràcies al Centre d'Esplai L'Estel i la col·laboració de la Regidoria de Joventut. Els actes començaran a partir de dos quarts de dotze del matí amb un espectacle d'animació infantil. Una hora més tard, a partir de dos quarts d'una del migdia, ja es podrà començar a fer cagar el tió.

Tot a punt per a les activitats nadalenques de les entitats -Imatge 1-

L'Associació de Veïns de Maragall organitza divendres, 18 de desembre, a partir de les cinc de la tarda, una activitat infantil titulada 'L'esperit de Nadal' que es desenvoluparà al parc de Maria Lluïsa Galobart. L'activitat, que anirà a càrrec de La Careta Teatre, consistirà en contes, ball i berenar, i està adreçada a infants d'entre tres i nou anys.

Els infants menors de quatre anys podran celebrar un Nadal especial amb la nova sessió de 'Els més petits fem dissabte' de dissabte, 19 de desembre, la qual tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Biblioteca Municipal a partir de dos quarts de dotze del matí. El músic Pau Tarruell, del grup Bufanúvols, explicarà contes de Nadal i de caga tió. Tarruell toca el saxòfon, el clarinet, les flautes barroques, la guitarra, canta i sobretot fa cantar i participar els infants. És també mestre especialista de música en diferents escoles.

El Centre d'Esplai La Gresca ha organitzat un espectacle de màgia per dissabte, 19 de desembre, al pati del Casal de Joves, a partir de les cinc de la tarda. L'espectacle anirà a càrrec del Mag Robin, de la Fundació Roda. L'activitat, que acabarà a les sis de la tarda i és gratuïta, va adreçada als més petits, els quals es convertiran en els protagonistes d'una funció on hi haurà trucs, il·lusió i moltes més sorpreses.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal