fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 5 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Ajuntament engega #transformaRizal en suport a l'assemblea sobre el parc -Serveis- 18/12/2015

L'Ajuntament inicia aquest dissabte, a partir de les 11 de matí, la campanya #transformaRizal. La iniciativa comunicativa sorgeix arran de l'assemblea sobre el parc, celebrada a finals d'octubre, que va recollir el clam veïnal per a la millora urbanística, d'usos i de convivència al parc de Rizal. Aquest dissabte al matí tindrà lloc la primera actuació, amenitzada amb una xocolatada i la col·laboració de l'entitat Acció Fotogràfica Ripollet, que prendrà instantànies protagonitzades pels veïns, per a il·lustrar els plafons i pancartes que s'instal·laran pel barri. Les imatges aniran acompanyades de les propostes per transformar el parc que van sorgir a l'assemblea del passat 31 d'octubre.

Segons va explicar, en roda de premsa, el regidor de Participació Ciutadana, David Fontanals, la campanya preveu "recuperar la dignitat del parc", instal·lant nou mobiliari urbà, jocs infantils i arreglant la font interior. A més, va avançar que, a partir de gener, Serveis Socials realitzarà una "acció de mediació o intervenció comunitària per resoldre qualsevol tipus d'incidència entre veïns". A més, va aprofitar per anunciar la cessió a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de part dels locals municipals, de l'illa interior.


L'Ajuntament engega  #transformaRizal en suport a l'assemblea sobre el parc -Imatge 1-L'Ajuntament engega  #transformaRizal en suport a l'assemblea sobre el parc -Imatge 2-L'Ajuntament engega  #transformaRizal en suport a l'assemblea sobre el parc -Imatge 3-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal