fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El PSC vol retirar l'augment del 10% de l'IBI de les Ordenances Fiscals -Economia- 27/10/2015

La principal al·legació que presentarà el PSC a les Ordenances Fiscals serà la retirada de l'augment del 10% del tipus de gravamen de l'IBI, tot passant del 0,74% actual al 0,82%. El regidor Luis Tirado ha explicat que aquesta mesura "és un engany i una trampa als veïns de Ripollet que no consentirem".

El PSC vol retirar l'augment del 10% de l'IBI de les Ordenances Fiscals -Imatge 1-El PSC vol retirar l'augment del 10% de l'IBI de les Ordenances Fiscals -Imatge 2-

Segons Tirado, l'augment del 10% del coeficient de l'IBI és la consolidació del decret que va signar el govern central del PP i en virtut del qual "hi havia un acord de tots els partits municipals, a excepció del PP, per retornar aquesta pujada als ciutadans de Ripollet en el moment en què es pogués. I ara és quan es pot, perquè el govern central ho deixa fer".

Tirado també ha assenyalat que "no estem d'acord amb l'augment de l'IBI als locals comercials de valor més elevat. Segons la regidora d'Hisenda, l'impacte seria d'un major ingrés de 88.000 euros (0,29% del pressupost). Aquesta és tota la política redistributiva, amb un concepte erroni, que té aquest Ajuntament", ha conclòs el regidor socialista.

Respecte a la resta d'Ordenances Fiscals, el PSC les ha qualificat de "continuistes", "marquetinianes" i que "es contradiuen amb el que han estat dient des de Decidim en els darrers deu anys". Com a exemple, Tirado ha assenyalat que, a parer seu, no són uns pressupostos participatius i que no s'han retirat taxes com la tarifació social, la d'escombraries o el conveni de recaptació d'impostos amb la Diputació de Barcelona.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal