fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Castellón no tancarà però manté fer acomiadaments -Economia- 02/10/2015

El grup Castellón es fa enrere en la seva decisió de tancar les dues plantes de CSA Windows Regulator i CSA Automotive. El tancament de les dues empreses havia de suposar l'acomiadament de 210 empleats. L'empresa i els dos comitès d'empresa es van reunir dijous, 1 d'octubre, amb la mediació d'Inspecció de Treball, i es va arribar a l'acord de mantenir la producció a totes dues firmes.

Castellón no tancarà però manté fer acomiadaments -Imatge 1-

Això sí, l'acord preveu la reducció de la plantilla. Malgrat tot, tant la direcció com els representants dels treballadors han arribat al consens de buscar fórmules poc traumàtiques per aquesta reducció i oferint les millors condicions possibles als afectats. A partir d'ara, es negociarà aquest nou pla de viabilitat que hauria de mantenir el màxim de la plantilla actual.

Les dues empreses del grup Castellón estan aplicant des del 2012 diversos expedients de regulació temporal, arran d'un concurs de creditors que va assumir l'any 2009. Aquesta delicada situació havia provocat fa tan sols una setmana l'anunci del més que possible tancament de les dues plantes. Després d'una setmana de negociacions, ambdues parts han arribat a una solució que mantindria obertes aquestes dues empreses dedicades al sector de l'automòbil.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal