fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Casal de Joves serà un punt de recollida de roba per als refugiats del 5 al 17 d'octubre -Societat- 02/10/2015

Al voltant d'una cinquantena de persones van participar en la segona assemblea per col·laborar amb els refugiats que va organitzar la Xarxa Municipal Acollidora de Ripollet el dijous 1 d'octubre al vespre al Centre Cultural. El regidor de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, va explicar l'acord amb què s'ha arribat amb l'entitat Refugees Aid Barcelona la qual disposa d'uns contenidors de roba per a les persones que fugen de la guerra de Síria.

El Casal de Joves serà un punt de recollida de roba per als refugiats del 5 al 17 d'octubre -Imatge 1-

Sánchez va afegir que el Casal de Joves serà a partir del dilluns 5 d'octubre i fins al dia 17 del mateix mes un punt de recollida de roba que es portarà a Refugees Aid Barcelona. Posteriorment, tot el material recollit s'enviarà a tres camps de refugiats a Grècia cap a finals d'octubre.

El material prioritari es roba d'abric (per a totes les edats); productes d'higiene personal (sabó, compreses i productes d'higiene femenina, i bolquers). Es sol·licita que la roba sigui nova o neta i en bon estat, en cas de roba de segona mà.

Moltes entitats locals (clubs esportius, AFAS, associacions d'aturats, esplais, comunitat musulmana, escola d'adults, etc). Han mostrat també la seva voluntat d'organitzar activitats per solidaritzar-se amb els refugiats.
Així mateix, l'Ajuntament de Ripollet ha obert un compte solidari per tal que totes aquelles persones, entitats, empreses, etc, que vulguin realitzar una aportació econòmica ho puguin fer i solidaritzar-se també d'aquesta manera. El núm. de compte és el següent:

ES59 2100 3086 7322 0004 7727 (Caixabank)

La campanya de recollida de roba finalitzarà el dia 17 amb una jornada on s'organitzaran diverses activitats solidàries per acabar de recollir roba o bé aportacions econòmiques.

E.P.



Continguts relacionats amb aquest:
- Jornades solidàries 'Refugees welcome' [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal