fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El grup empresarial Castellón preveu tancar i acomiadar els 210 empleats de la fàbrica de Ripollet -Economia- 22/09/2015

Les empreses CSA Windows Regulator i CSA Automotive, ambdues del grup empresarial Castellón SA, ubicades a Ripollet i dedicades al sector de l'automoció, han anunciat a la seva plantilla que, aquest dilluns, 21 de setembre, han presentat un Expedient de Regulació d'Ocupació en la modalitat d'extinció de tots els contractes de treball. La intenció de la direcció és tancar totes dues plantes de forma progressiva. Això implicaria l'acomiadament dels 210 empleats de les firmes. CSA al·lega motius econòmics per executar aquest ERO, que tindrà com a data límit el desembre de 2017.

El grup empresarial Castellón preveu tancar i acomiadar els 210 empleats de la fàbrica de Ripollet -Imatge 1-

Les dues plantes són un referent històric i industrial al Vallès Occidental, ja que fa més de 80 anys que treballen a la comarca. CSA Windows Regulator produeix vidres per a les finestres dels vehicles i compta amb prop de 150 treballadors. Per la seva banda, CSA Automotive fabrica cables i embragatges, amb una plantilla d'uns 50 empleats. El seu principal client és Ford.

Els sindicats UGT i CCOO han criticat aquesta mesura. Concretament, Comissions Obreres ha acusat la direcció d'una "mala gestió i planificació empresarial". Els empleats ja estaven afectats aquest any per un ERO temporal.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal