fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Els botiguers locals promocionen els seus productes a la fresca -Economia- 13/07/2015

La Unió de Botiguers de Ripollet ha fet una valoració força positiva del Comerç a la fresca, celebrat dissabte, 11 de juliol, a la rambla de Sant Jordi. Durant el vespre nit van ser moltes les persones que es van acostar a visitar i gaudir, no només dels estands dels nombrosos comerços, sinó també de la resta d'activitats paral·leles, com ara les novetats del photocall i la desfilada amb productes dels comerços participants.

Els botiguers locals promocionen els seus productes a la fresca -Imatge 1-Els botiguers locals promocionen els seus productes a la fresca -Imatge 2-Els botiguers locals promocionen els seus productes a la fresca -Imatge 3-Els botiguers locals promocionen els seus productes a la fresca -Imatge 4-Els botiguers locals promocionen els seus productes a la fresca -Imatge 5-

També hi va actuar Rythm'n'moyo i va haver-hi llits elàstics i tallers de maquillatge per als més petits, a càrrec de La Careta Teatre. Recordem que fins el 15 de juliol tenen temps per a penjar la foto realitzada al photocall de la fira, abm el #ubr, al seu mur de facebook o instagram. Aquell que pengi la foto més compromesa amb el comerç local guanyarà un val de compra per un import de 100 euros, a gastar en els comerços associats. El guanyador es donarà a conèixer el 17 de juliol a través de les xarxes socials i tindrà temps de gastar el val fins el 31 de juliol.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal