fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Les empreses locals rebran assessorament en l'àmbit energètic -Economia- 13/07/2015

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç i Indústria i del Patronat Municipal d'Ocupació, ha contactat amb empreses de Ripollet per oferir-els-hi la possibilitat de participar en un programa pilot de suport en l'àmbit energètic. Aquest programa està organitzat i finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i pretén fomentar les energies renovables i l'eficiència energètica en el sector industrial.

Les empreses locals rebran assessorament en l'àmbit energètic -Imatge 1-

Concretament, el programa ofereix assessorament tècnic i jurídic per fer els projectes de l'àmbit energètic, realitzar estudis de viabilitat per a noves instal·lacions d'energies renovables així com auditories d'eficiència energètica i suport per a la realització d'aquells projectes de les empreses que siguin seleccionades.

Tota aquesta informació serà facilitada a les empreses interessades el proper dilluns, 13 de juliol, en una sessió amb empreses d'arreu de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. A banda d'aquesta reunió informativa, la tinent d'alcalde de Comerç i Indústria, Pilar Castillejo, ha demanat una sessió específica per a les empreses de Ripollet que es durà a terme al nostre municipi al mes de setembre. Segons Castillejo "amb programes com aquest, des de l'administració oferim eines a les empreses del municipi perquè puguin ser més fortes, més competitives i més resistents en aquests moments de dificultats econòmiques, al mateix temps que apostem per les energies renovables i mediambientalment sostenibles."

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal