fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Associació de Paradistes de Ripollet prepara una campanya de promoció del mercat setmanal -Economia- 17/04/2015

El passat 9 d'abril, membres de l'Associació de Paradistes de Ripollet van reunir-se a l'Ajuntament amb el regidor de Comerç, Joan Fandos, el director del Mercat Municipal, Josep Calvache i altres tècnics municipals. L'objectiu era establir un pla d'iniciatives per al 2015, dirigides a la promoció, dinamització i donar a conèixer el mercat setmanal dels dimecres a Ripollet.

L'Associació de Paradistes de Ripollet prepara una campanya de promoció del mercat setmanal -Imatge 1-

A curt termini, els paradistes volen donar a conèixer a la població la història, la cultura i el moviment econòmic que es genera al voltant del mercat setmanal i ho faran amb un díptic que repartiran a les escoles, biblioteca i altres edificis municipals. També pensen muntar una carpa on les escoles i l'associació puguin portar a terme diverses activitats de caire lúdic i educatiu.

A més llarg termini, també es volen fer bosses de la compra amb missatges sobre el mercat setmanal, buscar subvencions d'altres administracions, com la Diputació o la Generalitat, a més d'aprofitar les xarxes socials per revitalitzar el mercat setmanal de Ripollet.

El govern municipal ja ha mostrat el seu recolzament a la campanya, encarregant-se de les gestions administratives necessàries i amb una aposta per un mercat setmanal de qualitat, amb varietat d'oferta, productes tradicionals, d'origen, frescos i de gran qualitat.

Reconeixement dels Mossos d'Esquadra
D'altra banda, el passat 9 d'abril, dia de les Esquadres 2015, els Mossos d'Esquadra van lliurar a Laureà Amador, delegat de Seguretat i vocal de l'Associació de Paradistes de Ripollet, un diploma de reconeixement i agraïment per la tasca duta a terme amb col·laboració de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal