fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Ángel Esteve, 25 anys de ràdio -Comunicació- 17/04/2015

El passat dijous, a les 19 hores, el programa Vivir la Música va commemorar els 25 anys en antena del seu director, Ángel Esteve. L'espai va rememorar l'emissió del programa Momentos de Zarzuela, realitzada el 1990 i va comptar amb la companyia del locutor Ramon Argenté, el tècnic de so d'aquell espai, Emilio Martínez; Paco Soriano -també un dels col·laboradors actuals més antics- i Jordi Allepuz, qui històricament ha posat la veu a les falques del seu programa.

Ángel Esteve, 25 anys de ràdio -Imatge 1-Ángel Esteve, 25 anys de ràdio -Imatge 2-Ángel Esteve, 25 anys de ràdio -Imatge 3-Ángel Esteve, 25 anys de ràdio -Imatge 4-Ángel Esteve, 25 anys de ràdio -Imatge 5-

Melòman i divulgador
Ángel Esteve es va iniciar al món de la ràdio l'any 1968, a Radio Juventud de Sabadell, fent esports. També va ser un dels primers col·laboradors de l'antiga Ràdio Ripollet i, des d'aleshores, ha participat en infinitat de programes esportius, culturals i musicals.
Actualment, Ángel Esteve dirigeix el programa Vivir la Música, que s'emet quinzenalment els dijous a les 7 del vespre. A més, col·labora amb l'Associació d'Espectadors, on organitza, juntament amb Rafael López, les Nits de Música, amb gran èxit de públic. També és socis dels Inútils de la cuina i de l'Aula d'Extensió Universitària.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal