fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'empresa Castellón anuncia 6 dies de vaga al mes de març -Economia- 27/02/2015

L'empresa ripolletenca Castellón ha convocat 6 dies de vaga al mes de març. Els empleats reclamen que la companyia expliqui quin és el futur de les plantes i que compleixin amb el pagament de les nòmines. L'any 2009 Castellón, que es dedica a la fabricació de components per a l'automòbil, va fer un concurs de creditors per afrontar el deute d'uns 50 milions d'euros.

L'empresa Castellón anuncia 6 dies de vaga al mes de març -Imatge 1-
Es va fer aleshores un estudi de viabilitat que el comité d'empresa assegura que no s'ha aplicat. Actualment els treballadors es troben immersos en un Expedient de Regulació Temporal que suposa, per a 2015 i 2016, 100 dies sense feina ni sou i que afecta a la totalitat de la plantilla, formada per 250 persones.

D'altra banda, també ha denunciat que l'empresa paga les nòmines amb retard i un dia diferent cada mes, cosa que comporta molts problemes per als treballadors. Per aquest motiu, la vaga també vol pressionar per tal que la companyia es comprometi a pagar la nòmina el mateix dia cada mes.

El passat 24 de febrer es va produir una reunió de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) però per part de l'empresa només es va presentar un advocat, segons ha explicat el president del comitè d'empresa, que ha lamentat la "falta de respecte" de la companyia cap als treballadors. Està prevista una nova reunió el proper 10 de març. Els treballadors volen aconseguir com a mínim la creació d'un fons de garantia empresarial per poder fer front a un eventual tancament de la planta.

L.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal