fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El Ripostock de tardor llueix a la plaça de Pere Quart -Economia- 13/10/2014

Tot i la previsió de mal temps i la pluja de primera hora del matí, el bon temps va acompanyar la nova edició del Ripostock, que la UBR va celebrar a la plaça de Pere Quart el passat diumenge, 12 d'octubre. La fira d'estocs i promocions, organitzada amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme de l'Ajuntament de Ripollet, va comptar amb un total de 16 comerços i negocis d'allò més variat.

El Ripostock de tardor llueix a la plaça de Pere Quart -Imatge 1-El Ripostock de tardor llueix a la plaça de Pere Quart -Imatge 2-El Ripostock de tardor llueix a la plaça de Pere Quart -Imatge 3-El Ripostock de tardor llueix a la plaça de Pere Quart -Imatge 4-El Ripostock de tardor llueix a la plaça de Pere Quart -Imatge 5-

Així, en aquesta edició, van mostrar els seus productes i serveis botigues locals de roba, sabates,complements, manualitats, perfumeria, papereria i llibreria, perruqueria, una acadèmia d'idiomes i el Gremi d'instal·ladors. Alguns dels comerços van aprofitar la jornada per realitzar iniciatives solidàries, com ara recollir donatius per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer o per la campanya 'Todos con Mayka'.

La UBR treballa ja en la campanya comercial de Nadal, que portarà com a eslògan 'En tenim 6, vols un?'. Tot i que mantindran el sistema de butlletes, enguany la campanya tindrà algunes novetats, que presentaran pròximament.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal