fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Presentació de l'agrupació local de Ciutadans -Política- 13/10/2014

L'agrupació local de Ciutadans va proclamar-se com a un grup de "gent honesta, sensible amb les necessitats de la població i que no vol viure de la política", a la presentació del col·lectiu, realitzada divendres, al Centre Cultural, amb la participació del diputat Carlos Carrizosa i la regidora de l'Ajuntament de Montcada, Carmen Romero. Ciutadans té a Ripollet la segona plaça més important, després de Gavà (Baix Llobregat).

Presentació de l'agrupació local de Ciutadans -Imatge 1-Presentació de l'agrupació local de Ciutadans -Imatge 2-Presentació de l'agrupació local de Ciutadans -Imatge 3-Presentació de l'agrupació local de Ciutadans -Imatge 4-Presentació de l'agrupació local de Ciutadans -Imatge 5-

A l'obertura de l'acte, el coordinador de Ripollet, Josep Gabarra, va avançar algunes propostes de cara a les eleccions municipals, com ara rebaixes als impostos de les escombraries, IBI i circulació. En el seu discurs, Gabarra també va definir el 9N com "una gran mentida" i va afirmar que "ningú es creu que Espanya ens roba". Finalment, va destacar el paper de Ciutadans en el tema de l'Ecoparc i va anunciar que, gràcies al seu grup parlamentari, la Comissió de Territori i Sostenibilitat acabava d'adoptar una resolució per a un control més exahustiu de la planta a partir de gener.

Crítiques a la gestió de l'Ecoparc
Ciutadans va criticar, davant la Comissió de Territori i Sostenibilitat del passat 8 d'octubre, el seguiment de l'emissió de substàncies tòxiques de l'Ecoparc, realitzat per l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient. En una nota de premsa, el diputat de Ciutadans, José Manuel Villegas, denuncia que no s'informés del cas al alcaldes dels ajuntaments de l'entorn de l'Ecoparc i va afegir que "el que alarma i preocupa als veïns no és només la contaminació, sinó que l'Administració que és la garant de la planta no s'hagi assabentat del que succeïa o no n'hagi informat". És per això, que va instar al Govern català a que "prengui mesures i actuï" per acabar amb aquesta situació.

Fotos:
- Fotos de l'acte de presentació de l'agrupació de Ciutadans de Ripollet.
- Comissió de Territori i Sostenibilitat del 8 d'octubre.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal