fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 2 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El foment de la lectura serà el protagonista de la Diada del 23 d'abril -Cultura- 01/04/2014

El Patronat Municipal de Cultura conjuntament amb el Racó de les Lletres Locals, l'Oficina de Català, l'Associació d'Espectadors i l'Escola d'Adults, a més d'artistes i persones del món editorial han elaborat un extens programa d'activitats per aquest Sant Jordi, per tal de promoure la lectura. Tal com va destacar la regidora de Cultura, Rosa Martin, "aquesta és la primera edició d'una iniciativa que esperem que continuï molts més anys i on es vagin sumant d'altres entitats i col·lectius".

El foment de la lectura serà el protagonista de la Diada del 23 d'abril -Imatge 1-
Des de diferents àmbits, s'han mostrat molt satisfets d'aquesta iniciativa, entre ells la Biblioteca, on el proper 22 d'abril a partir de 2/4 de nou se celebrarà la primera Revetlla de Sant Jordi, amb música i poesia a càrrec de l'Associació d'Espectadors i la col·laboració del Taller de Poesia de l'Escola d'Adults.

Per la seva part, el Racó de les Lletres locals ha organitzat pel dia 23 d'abril activitats, durant tot el dia, a la porxada del Centre Cultural, on participaran autors locals com ara Benja Villegas, que presentarà el seu primer llibre i Alba Martínez que oferirà un espectacle de música i color amb el grup Aritmética. El col·lectiu Arc de sant Martí també presentarà el seu darrer llibre Reset el dia 22, a les 19 hores a la cafeteria Amy's.

Les llibreries i el Racó també posaran parada de llibres, el dia 23, i des de Ripollet Ràdio s'emetrà durant tot el dia fragments d'obres d'autors locals i s'oferirà un programa especial de Sant Jordi.

Altres col·laboracions
L'Oficina de Català, durant el matí, habilitarà un espai d'intercanvi de llibres on totes les persones que vulguin podran portar un llibre en català, que ja s'hagin llegit, i intercanviar-lo per un altre.

El centre Kúmon oferirà dos tallers dirigits als més petits, es farà l'activitat del Relat encadenat i una xocolatada. Del programa també destaca la participació de l'editora Iolanda Bethencourt, que parlarà sobre l'edició digital. Tancarà la jornada l'emissió del documental La llegenda de Sant Jordi, des del Teatre Auditori. Un film que s'emetrà simultàniament a Ripollet, Banyoles i Girona. en aquests moments, des de l'organització s'estan acabant de tancar el darrers detalls del programa. F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal