fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 17 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Una xerrada del Procés Constituent tracta la crisi bancària -Economia- 01/04/2014

La secció local del moviment del Procés Constituent a Catalunya organitza a Ripollet una xerrada que tractarà el context actual de crisi econòmica capitalista. 'La crisi bancària en el context de crisi econòmica capitalista. Banca pública i banca privada. Què hi podem fer els ciutadans?', el 3 d'abril a Ripollet, a les 19.30 hores, al Centre Cultural. La sessió comptarà amb la intervenció del membre del Seminari d'Economia Crítica, Francisco Ferrer.


Una xerrada del Procés Constituent tracta la crisi bancària -Imatge 1-Una xerrada del Procés Constituent tracta la crisi bancària -Imatge 2-


Francisco Ferrer parlarà sobre què poden fer els ciutadans per canviar "aquest model fracassat que al llarg del temps ens condueix a crisis en les quals ells són els protagonistes i nosaltres els qui patim la crisi", segons fonts del moviment local.

El Procés Constituent a Catalunya va néixer arran la iniciativa duta a terme per Arcadi Oliveres i Teresa Forcades l'any 2013. Des de llavors, promou un canvi de model polític, econòmic i social i del capitalisme. A més, defensa la independència de Catalunya.

E.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal