fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 29 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
El nou tanatori de Ripollet pren forma -Urbanisme- 10/09/2013

Segons han fet públic els responsables de l'empresa Montserrat Truyols, adjudicataris del servei del nou tanatori de Ripollet, aquest equipament estarà acabat al mes de febrer, però ja podria començar a funcionar una mica abans. El dimarts, 10 de setembre, diferents autoritats municipals van fer una una visita d'obres juntament amb els representats de Truyols. L'equipament comptarà amb dues plantes. A la superior hi haurà les dependències de tanatopràxia, les sales de vetlla i els lavabos i a la part inferior la sala de cerimònies i administració.

El nou tanatori de Ripollet pren forma -Imatge 1-El nou tanatori de Ripollet pren forma -Imatge 2-El nou tanatori de Ripollet pren forma -Imatge 3-El nou tanatori de Ripollet pren forma -Imatge 4-El nou tanatori de Ripollet pren forma -Imatge 5-

Durant la visita d'obres, també s'ha informat que els adjudicataris també es fan càrrec de la urbanització del carrer. Aquesta reforma permetrà ampliar la zona d'aparcament de l'equipament, de manera que s'espera que que no hi hagi problemes per estacionar quan el tanatori entri en funcionament. El cost de l'obra serà, una vegada finalitzada, d'uns 2,8 milions d'euros, pagats per l'adjudicatari.

F.R.

Foto:
- Façana d'entrada, per l'aparcament de cotxes, amb un espai porxat de trobada a l'entrada. Els cotxes funeraris entraran per la part del darrera i els difunts es pujaran a les sales de vetlla per un ascensor.
- Sala de cerimònies.
- Segon pis: hi haurà un espai amb balcó exterior davant les sales de vetlla.
- Sala de vetlla.
- Detall de l'aprofitament de la llum natural.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal