fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
S'inicien les obres del nou tanatori -Urbanisme- 22/02/2012

El passat dilluns, 20 de febrer, amb la signatura de l'acta de replanteig, es va donar oficialment el tret de sortida a les obres per a la construcció del nou tanatori. El termini d'execució està previst en 14 mesos. El projecte d'aquestes obres va ser aprovat definitivament durant el ple del passat dia 7 de novembre. El nou tanatori comptarà amb 1.227 metres quadrats construïts i tindrà dues plantes i una planta soterrània.

S'inicien les obres del nou tanatori -Imatge 1-

Al soterrani hi haurà un oratori, i un pati enjardinat sota el porxo que s'endinsa en l'interior de l'edifici. També aquesta planta tindrà la banda de serveis com neteja, lavabos i l'oficina de l'oficiant. L'accés al tanatori es fa per la planta baixa, amb una recepció i zona d'atenció personalitzada i un balcó sobre la zona d'oratori. En aquesta mateixa planta trobem un espai de conservació de flors i corones funeràries, una oficina, un lavabo i un pati de servei. Al costat de l'edifici hi haurà una zona d'accés pavimentada i la resta de plaça serà de paviment tou vegetatiu.

A la primera planta pis, des de l'escala principal i l'ascensor, hi haurà un únic espai molt ampli per fer de sala d'estada prèvia a les sales de vetlla. Aquest espai comptarà una sortida cap a una zona exterior emporxada que actuarà com un saló obert tant cap el riu Ripoll i cap el propi jardí de la sala de cerimònies i que es connecta amb aquest a través d'una escala exterior.

En aquesta sala general s'obren les quatre sales de vetlla previstes, el bar amb servei de "vending" i els lavabos públics. Les sales de vetlla seran d'una mida superior a l'habitual per oferir un millor servei a l'usuari. L'adjudicació de la gestió del servei públic amb execució d'obra del tanatori ha estat per la Funerària Montserrat Truyols, per un import total de 2.407.407,03 euros. (IVA inclòs).

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal