fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 4 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple Municipal prorroga un any les obres del tanatori -Plens- 22/03/2013

El dijous, 21 de març, es va celebrar la sessió ordinària del Ple de març, que es va avançar per tal de no coincidir amb les dates de Setmana Santa. La sessió va comptar amb set punts a l'ordre del dia i només es va presentar una moció, del CpR que va demanar la gestió pública dels pisos que properament adquirirà el Banc Dolent. Va ser aprovada amb els vots favorables de tots els grups, menys el PP, que s'hi va abstenir.

El Ple Municipal prorroga un any les obres del tanatori -Imatge 1-El Ple Municipal prorroga un any les obres del tanatori -Imatge 2-El Ple Municipal prorroga un any les obres del tanatori -Imatge 3-

La sessió es va iniciar amb el nomenament dels nous representants de la Corporació al plenari del Consell Escolar Municipal. Així, s'hi incorporen Eva Fretes, Pilar Castillejo i Marcos Gayán, amb els vots favorables del PP, CpR i l'abstenció de la resta de grups.

A continuació, es va donar llum verda a una modificació del contracte per la construcció del Tanatori Municipal. A petició de l'empresa concessionària, s'ha realitzat una ampliació de 12 mesos, arran de la suspensió de pagaments de l'empresa constructora. El punt es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups, a excepció del CpR, que s'hi va abstenir.

També es va donar el vistiplau a l'expedient de la contractació del servei de neteja d'espais verds. Tal i com va explicar la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, la principal novetat es que s'han unificat els diferents contractes que hi havia fins ara en un de sol i que es garantirà el manteniment dels llocs de treball de les persones contractades fins ara. El punt es va aprovar amb els vots favorables de PSC, CiU i PP i l'abstenció de CpR i ICV-EUiA. Finalment, es va aprovar el Pla especial de l'àmbit de l'estació de servei de Can Clos, amb els vots favorables de tots els grups i el vot en contra del CpR.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal