fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 21 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La II Marxa contra l'atur passa aquest dimecres per Ripollet -Economia- 05/10/2010

La Marxa es va iniciar el passat dilluns, 4 d'octubre, a Hospitalet i travessarà, durant 6 dies, diverses comarques i localitats de Catalunya. La tarda del 6 d'octubre, cap a les 17 hores, passarà per Ripollet. A la població, aquesta iniciativa l'ha liderat el COP-CpR, amb el suport de la Plataforma Los lunes al sol, diversos sindicats i formacions polítiques, així com entitats i ciutadans a títol individual.

La II Marxa contra l'atur passa aquest dimecres per Ripollet -Imatge 1-

Els participants a la Marxa entraran a Ripollet per l'avinguda de l'Estació i sobre les 17.15 h seran rebuts a la sala de plens de l'Ajuntament de Ripollet. Posteriorment, pujaran pel carrer de Padró fins la rambla de Sant Jordi, per dirigir-se a la plaça de Pere Quart on a les 18 hores es farà un acte públic. Posteriorment, es dirigiran cap a Montcada i Reixac, passant per la rambla de Sant Jordi, fins la carretera de Masrampinyo.

L'objectiu de la marxa és "fer visible l'atur massiu, la precarietat i el deteriorament dels drets socials, amenaçats amb nous retalls i retrocessos pels governs, amb el propòsit de sensibilitzar i mobilitzar la classe treballadora i la ciutadania". Amb aquesta mobilització, que finalitzarà a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, es vol aconseguir "una resposta positiva" de les administracions a les reivindicacions de "treball estable i digne per a tots".

Durant la II Marxa contra l'atur es realitzaran diverses activitats i trobades a les ciutats del recorregut i es presentarà una carta reivindicativa als ajuntaments d'aquestes localitats. Els organitzadors han informat que presentaran una moció al Ple Municipal d'octubre.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal