fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Es presenten els cursos de l'Oficina de Català, que es realitzaran per internet -Educació- 12/01/2021

L'Oficina de Català de Ripollet ha presentat els nous cursos que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística, que acaben d'obrir inscripcions amb un sistema renovat d'atenció a l'usuari i la consolidació del format virtual i en línia dels cursos. Les inscripcions es van obrir dilluns 11 i fins avui dimarts 12 hi ha inscripció preferent per a exalumnes del darrer any. A partir de demà dimecres 13 i fins divendres 15 hi haurà la inscripció per a la resta d'exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.

Es presenten els cursos de l'Oficina de Català, que es realitzaran per internet -Imatge 1-

Enguany, per adaptar-se a les mesures sanitàries contra la pandèmia de COVID-19, els cursos s'ofereixen en dues modalitats: virtual (síncrons) i en línia (asíncrons). Els cursos virtuals són bàsicament com els cursos presencials, però amb la diferència que les classes es fan a través de l'ordinador o el dispositiu mòbil. En aquesta modalitat, es mantenen la sincronització d'horaris, la coincidència amb els altres alumnes o el contacte permanent amb el professor. En canvi, els cursos en línia proposen un aprenentatge autònom en el qual l'alumne aprèn a través de la guia del pla de treball que s'ofereix a la plataforma virtual, amb activitats de pràctica i amb el suport d'un tutor. En aquesta modalitat asíncrona l'alumne no està supeditat a horaris concrets.

Per agilitzar i facilitar la inscripció, que al setembre va arribar a les 20.000 matrícules, s'han disposat nous procediments i eines. D'entrada, s'ha habilitat un xat assistit amb formularis de contacte, on 15 professionals atendran les peticions. A més, es torna a obrir l'espai de l'alumne amb informació actualitzada i vídeos tutorials, a més dels 146 punts d'atenció distribuïts a través dels 22 centres de normalització lingüística.

Podeu fer les inscripcions i trobar-ne més informació al web del Consorci per a la Normalització Lingüística.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal