fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 24 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
L'Ajuntament presenta la campanya de Nadal amb els aparadors com a protagonistes -Cultura- 04/12/2020

Dijous van presentar-se les iniciatives comercials de la campanya de Nadal amb una roda de premsa al Centre Cultural, amb presència de la regidora de Comerç Txell Caler i l'artista Javigaar, autor de les diferents històries, cadascuna amb un color, que recorren els aparadors de Ripollet. Aquestes històries volen ser l'eix vertebrador de la campanya de cara als comerços, ja que aquest any no hi haurà trenet per motius sanitaris.

L'Ajuntament presenta la campanya de Nadal amb els aparadors com a protagonistes -Imatge 1-L'Ajuntament presenta la campanya de Nadal amb els aparadors com a protagonistes -Imatge 2-L'Ajuntament presenta la campanya de Nadal amb els aparadors com a protagonistes -Imatge 3-

Aquestes històries són les aventures de la Greta, tal com es va anunciar al comunicat de premsa de l'Ajuntament, i es podran anar seguint per diferents recorreguts que tindran el seu epicentre al Mercat Municipal, on avui divendres Javigaar està pintant la darrera de les vinyetes, sota la mirada atenta de compradors i vianants. Tal com es va explicar a la roda de premsa, a partir de dilluns es col·locaran uns codis QR als aparadors on es podran veure els diferents recorreguts per seguir la història, inspirada en obres com La història interminable o El senyor dels anells. Els dibuixos dels aparadors, a més, estan inspirats en els diferents comerços on es troben.

Una altra novetat que es va explicar a la roda de premsa és l'organització d'un concert de grups locals dissabte 12 a les 19 h al Teatre Auditori del Mercat Vell, per dinamitzar el Merc'Art, un mercat d'artesania i menjar que ocuparà la plaça de l'Onze de setembre el cap de setmana del 12 i 13 de desembre. Els grups que hi actuaran seran Bildelberg, Nosferadub i Mikid, i caldrà reservar les entrades gratuïtes al web del Teatre Auditori. L'endemà, el diumenge 13, es manté el concert de la Societat Coral "el Vallès" tal com estava previst. El Merc'Art voldrà donar protagonisme a l'artesania local, amb parades de productes artesanals i de menjar i respectant les mesures contra la COVID-19 establertes.

Finalment ahir dijous, malgrat estava anunciat, no hi va haver acte oficial d'encesa dels llums, segons la regidora Txell Caler per evitar aglomeracions a la plaça de Pere Quart.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal