fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
S'organitza una jornada d'experiències innovadores per imaginar i debatre sobre el futur de Ripollet -Economia- 18/11/2020

Aquesta sessió participativa es complementa amb l'itinerari de reunions tècniques internes que s'estan realitzant quinzenalment i amb un programa de formació online que s'iniciarà la setmana vinent, dirigit a empreses d'hostaleria i comerç especialitzat.

El pròxim dimarts, 24 de novembre, en el marc de la segona fase del projecte Ripollet (Vi)tal, tindrà lloc una sessió participativa oberta a totes les persones interessades a conèixer experiències innovadores d'altres municipis, en la línia d'aquest projecte, i fer les seves aportacions. L'objectiu de la jornada és pensar en el futur de Ripollet, tenint en compte les noves potencialitats i oportunitats econòmiques, culturals i formatives ens ofereix el projecte Ripollet (Vi)tal, en un moment de transició i crisi econòmica, ecològica, social i sanitària com el que estem vivint. D'altra banda, la setmana vinent s'iniciarà un cicle de sessions formatives per a empreses entorn el món del vi.

S'organitza una jornada d'experiències innovadores per imaginar i debatre sobre el futur de Ripollet -Imatge 1-S'organitza una jornada d'experiències innovadores per imaginar i debatre sobre el futur de Ripollet -Imatge 2-

La jornada participativa comptarà amb ponències que pretenen inspirar els assistents, a partir d'experiències d'altres municipis, institucions i entitats que treballen en l'àmbit de la cultura i la memòria, la formació i la inclusió, l'agroecologia i la vinya o l'economia local. Tot seguit, s'obrirà un torn de paraula per tal que la ciutadania pugui fer les seves aportacions.

Els ponents seran:
- Òscar Rando, director de Gats (www.gats.cat), president del Consell rector d'Eticom Som connexió i Coordinador del Festival Esperanzah-Festa de l'economia solidària de Catalunya.
- Iñigo Haughey, viticultor i enòleg, responsable de producció de la cooperativa d'iniciativa social L'Olivera a Barcelona.
- Laura Escudero Zabala (Carabancheleando) Antropòloga i responsable del projecte Carabancheleando, d'investigació i producció del saber veïnal.
- Betlem Parés, Coordinadora Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu.
- Andoni Egia, Tècnic del Pla de desenvolupament local de l'Ajuntament d'Hernani.

La sessió serà virtual, de 18 a 19.30 h i requereix inscripció prèvia a participa@ripollet.cat.

Formació entorn el món del vi
Els dies 23, 24 i 30 de novembre i l'1 de desembre es durà a terme un cicle de sessions formatives i assessorament tècnic dirigides al sector agroalimentari i de la restauració. Aquestes sessions pretenen apropar el sector de la restauració i botiga especialitzada de Ripollet al món del vi i les seves particularitats. Experts en vitivinicultura i enologia intentaran dotar el sector d'eines per millorar el coneixement i de tècniques per a la dinamització vinícola del municipi.

Les persones interessades, poden inscriure's a través del correu electrònic formacio@ripollet.cat.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal