fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Ajuntament dona suport al sector de l'estètica -Economia- 23/10/2020

Aquest matí la regidora d'Empresa i Comerç, Txell Caler, s'ha reunit amb representats dels centres d'estètica i bellesa de Ripollet, afectades econòmicament per la COVID-19 i, especialment, després de l'entrada en vigor de les darreres mesures per contenir el coronavirus. Acompanyada de la UCR i del coordinador de l'àmbit de Desenvolupament Econòmic, Caler els ha traslladat el suport municipal, tot destacant el seu valor com a dones emprenedores i empresàries que generen ocupació al municipi. Es tracta, com ha explicat Caler, d'un col·lectiu molt feminitzat que després d'un confinament molt dur, i tot i aplicar totes les mesures de seguretat i protocols, sense que hi hagi hagut cap focus de contagi, han hagut de tornar a tancar.

L'Ajuntament dona suport al sector de l'estètica -Imatge 1-

La regidora d'Empresa i Comerç espera que un cop passin els 15 dies d'aplicació de les mesures establertes per la Generalitat, els centres d'estètica i bellesa puguin tornar a obrir amb normalitat. Les restriccions fan que aquests centres puguin realitzar la seva activitat comercial i d'assessorament, però no tractaments, donat que impliquen un contacte personal directe. 

Ajuts econòmics de la Generalitat
Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) s'articularà, en breu, una línia de subvencions de 40 milions d'euros, adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració i d'estètica i bellesa, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació. L'import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal