fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 11 de maig de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
ERC explica que va convidar a marxar a Montanuy per falta de comunicació i "absentisme elevadíssim" -Política- 29/09/2020

La secció local d'Esquerra Republicana i Jovent Republicà va explicar el passat dilluns en roda de premsa els motius pels quals es va "convidar a marxar" al regidor Eugeni Montanuy. Segons el partit presidit per Lurdes Serra, la situació es va donar després de mesos on Montanuy "incompleix els acords de comunicació interna i el pla de treball" i fins i tot una situació d'"absentisme elevadíssim", ja que segons els republicans "només assistia a reunions remunerades", com les relatives als Plens Municipals, però no a d'altres sobre funcionament intern del partit.

ERC explica que va convidar a marxar a Montanuy per falta de comunicació i "absentisme elevadíssim" -Imatge 1-

Els membres d'ERC asseguren que ja van advertir a Montanuy i li van demanar que canviés el comportament, fet que no es va produir mai. Asseguren que tots els membres de la nova executiva del partit, formada per 12 persones i aprovada per unanimitat, està "molt cohesionada", i que a nivell intern s'ha fet autocrítica i reflexió per la situació desagradable a què s'ha arribat, i que ha deixat el partit sense representació al consistori. Segons Lurdes Serra, quan es va escollir a Montanuy com a candidat poc abans de les eleccions "no era l'Eugeni que ens hem trobat després, a vegades les persones et donen sorpreses, va canviar radicalment de dinàmica". Tal com va explicar Joel Revilla, l'elecció de Montanuy per a ser cap de llista va ser arran de la consideració "que seria positiu que entrés aire fresc" després de la renúncia a encapçalar la llista de Jordi Soldevila, qui era el líder dels republicans fins poc abans dels comicis de 2019. Una marxa, la de Soldevila, que segons Serra "no té res a veure amb la situació que s'ha donat ara".

Respecte a les crítiques envers Montanuy que membres de la formació han fet a xarxes i a la mateixa roda de premsa, assegurant que el regidor busca "un negoci personal per a guanyar diners", des del partit van deixar clar que es refereixen tan sols a què "només es presentava i treballava per a allò que és remunerat, com la presència als plens, sense implicació a la vida de partit", negant qualsevol altra acusació més greu.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal