fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Els espais per a vianants continuen incorporant propostes i millores -Urbanisme- 30/09/2020

L'equip de govern ha mantingut els darrers dies dues reunions de seguiment amb els comerciants de la plaça 11 de setembre i els veïns del carrer Nou.
Els espais per a vianants continuen incorporant propostes i millores -Imatge 1-Els espais per a vianants continuen incorporant propostes i millores -Imatge 2-
Tal com es va acordar el mes de març, quan la plaça 11 de setembre va convertir-se en un espai per a vianants, la regidora de Comerç, Txell Caler i el regidor de Mobilitat i Via Pública, Fran Sánchez, han anat mantenint reunions de seguiment amb els comerciants, per tal d'avaluar les diferents millores que s'han anat incorporant. Així mateix s'està fent amb els veïns i veïnes del carrer Nou que formen part de la comissió de seguiment, convocada aquest dilluns, 28 de setembre. Recordem que aquestes dues actuacions estaven recollides en el Pla de mobilitat i pacificació de la zona centre, aprovat l'any 2018.

Pel que fa a la plaça de l'11 de setembre, el passat dijous dia 24, l'Ajuntament va reunir-se amb els comerciants per valorar les diferents actuacions realitzades a la plaça, com ara l'ampliació de zones de càrrega i descàrrega i l'habilitació de més zones de 'Compra i adéu', que han estat molt ben rebudes pels botiguers. També s'ha reparat un sot al paviment de la plaça i s'ha millorat la il·luminació, en resposta a les peticions recollides. La regidora de Comerç va aprofitar la reunió per a exposar "algunes de les idees que estan desenvolupant per dinamitzar comercialment la plaça i que esdevingui un pol d'atracció de nous projectes".

D'altra banda, el passat dilluns, es va convocar la comissió de seguiment del carrer Nou, per avaluar les diferents actuacions realitzades des que el tram del carrer entre Montcada i Anselm Clavé va transformar-se en espai per a vianants el passat mes de juliol. Així, en aquest carrer s'han rebaixat les voreres, s'han instal·lat testos amb reg, s'ha reforçat la neteja i s'ha demanat a Endesa que faci les actuacions necessàries per a retirar o tensar els cables aeris del carrer. D'altra banda, les ordenances fiscals de 2021 recullen una reducció del preu del pàrquing del Molí per tal de fomentar el seu ús per part dels veïns de la zona. Actuacions, totes elles valorades positivament pels veïns i veïnes de la zona, que dilluns van formular altres demandes, com ara la instal·lació de papereres, la regulació de l'ús dels patinets a la zona i la velocitat dels vehicles que baixen pel carrer Anselm Clavé, en les quals ja s'està treballant.





AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal