fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Montanuy explica que deixa ERC per "obstacles interns" però manté l'acta "per construir" -Política- 21/09/2020

Eugeni Montanuy deixa de representar Esquerra a l'Ajuntament de Ripollet perquè, segons ell, la direcció local del partit pren decisions que disten del que considera interès i necessitats dels ciutadans. El regidor va explicar, en roda de premsa, que "l'enrocament inexplicable de certes persones" i "la ferma decisió d'evitar la continuïtat d'una endèmica situació arrelada des de fa temps" han acabat de fer-lo decidir. Tal i com va explicar Montanuy, "la ciutadania és prou intel·ligent com per extreure conclusions" i fer la correlació entre la seva marxa i la que va exercir qui era alcaldable per ERC fins poc abans de les passades Eleccions Municipals, Jordi Soldevila, qui va ser substituït pel mateix Montanuy, fins aleshores un polític desconegut a la vila.

Montanuy explica que deixa ERC per "obstacles interns" però manté l'acta "per construir" -Imatge 1-

Segons Montanuy, durant l'última setmana ha viscut una sèrie d'acusasions per part del partit, per embrutar la seva imatge. El que fins dijous, quan es doni coneixement al Ple Municipal, és l'únic regidor d'Esquerra Republicana, va explicar que ha estat una decisió "difícil però necessària" per fer front als interessos particulars de qui mantenia una "tossuda i ineficaç trajectòria de treball" i va afegir que "algú havia de fer un cop sobre la taula i dir prou". Montanuy va desmentir també haver estat mai militant d'Esquerra Republicana, sinó que era independent, "un simpatitzant" vinculat a una taula de debat sobre justícia, i que se'l va anar a buscar a principis d'any passat per encapçalar la llista perquè "apareixia a les bases de dades del partit".

Montanuy té la intenció d'esgotar la legislatura com a regidor no adscrit i afirma ser conscient del múscul polític del seu vot, un vot que va assegurar que utilitzarà sempre "per construir, no per generar escenaris bèl·lics", "amb seny i en benefici de la ciutat", donant suport tant al govern com a l'oposició amb els projectes que s'adeqüin al que consideri positiu per Ripollet. Tot i que com a regidor no adscrit es queda sense una estructura de partit al darrere, no descarta acabar formant, en un futur proper, un equip de treball "amb gent vàlida", malgrat afirma que encara no ha tingut contactes de cap mena. Eugeni Montanuy va anunciar també que deixarà la plaça com a Conseller Metropolità, una posició que era "fruit d'un acord polític" i que ja ha posat a disposició de l'alcalde.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal