fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
El Centre Cultural reprèn la seva activitat formativa -Cultura- 22/09/2020

L'equipament dóna cobertura a 66 grups de 26 entitats, a banda de l'oferta de cursos pròpia

Amb l'inici del curs escolar, les entitats allotjades al Centre Cultural han reprès la seva activitat formativa. A més, s'ha obert el període de matriculació dels tallers que organitza el Centre Cultural, que s'allargarà fins a finals d'aquest mes. Prop de 31 cursos amb una oferta ben variada que seguiran totes les mesures de seguretat establertes, tant d'aforament com d'higiene. Així, aquest any comptem amb tallers de ioga, pintura, cuina i sardanes, entre d'altres, a més dels cursos que organitza l'Oficina de Català. L'Ajuntament segueix apostant pel programa formatiu per a les entitats, amb una sessió gratuïta cada mes. Pel que fa a l'oferta infantil, es reprenen els tallers de cuina i robòtica en família, que tindran lloc els dissabtes al matí, així com un dels tallers més consolidats al Centre Cultural, que és el taller d'arts plàstiques. La matriculació seguirà sent telemàtica, a través del web tatxan.ripollet.cat, o bé presencial de 9 a 14 h i de 17 a 21 h. L'inici dels cursos tindrà lloc la primera setmana d'octubre. Tota la informació es pot trobar a la Guia Ripollet és Cultura.

El Centre Cultural reprèn la seva activitat formativa -Imatge 1-

A banda del programa de tallers, les entitats han pogut reprendre la seva activitat habitual, per la qual cosa hem augmentat les hores de cessió d'espai de 132 h a 156,5 h. Ja al juny, amb l'entrada en vigor de les fases de desescalada, el Centre Cultural va donar cabuda a 27 grups setmanals, de 10 entitats diferents. Actualment, l'equipament dóna cobertura a 66 grups de 26 entitats. Per desenvolupar totes les activitats, des del Departament de Cultura s'han establert diverses mesures sanitàries, com ara la signatura de protocols de seguretat amb totes les entitats que tenen cessió d'espai, a més de posar a la seva disposició divers material sanitari que garanteixi la seguretat de les persones usuàries.

Pel que fa als usos de l'equipament, el registre del Departament de Cultura seguirà tancat. Es podrà fer ús del registre de l'Ajuntament o bé mitjançant la seu electrònica. Tot i que les sales d'exposicions estan obertes al públic, tampoc es realitzaran inauguracions per tal d'evitar al màxim la coincidència de gent. Pel que fa a les sales, es prioritza la programació i activitat estable de les entitats, així com els actes organitzats per l'Ajuntament. Les reunions i assemblees se seguiran fent de manera telemàtica i s'ajorna tot el volum d'activitats de caràcter esporàdic i presencial fins al gener. Finalment, les activitats esporàdiques que es realitzaven al carrer durant aquests mesos per part de les entitats, donada la situació actual, també s'han vist suspeses.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal