fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Aquest dimecres torna el Mercat Setmanal de Ripollet, amb restriccions i controls pel coronavirus -Economia- 22/04/2020

Aquesta setmana s'ha procedit a aixecar la suspensió de la instal·lació del mercat setmanal i, per tant, a partir d'aquest pròxim dimecres, dia 22, es tornaran a instal·lar les parades, però només les d'alimentació, com a mesura de contenció de la COVID19. Seran un total de 12 les parades, que oferiran productes com ara fruita, verdura i embotits, a més de la rostisseria i la xurreria.
Aquest dimecres torna el Mercat Setmanal de Ripollet, amb restriccions i controls pel coronavirus -Imatge 1-
Les parades estaran situades a la rambla dels Pinetons, des de la cruïlla amb el carrer de Pizarro cap a l'avinguda Maria Torras. Per tal de garantir que es compleixen les mesures de seguretat i protecció, les parades es col·locaran amb una distància mínima entre elles de 2 metres. També es controlaran els accessos a l'espai per tal de garantir que no se supera un terç de l'ocupació màxima de la zona. Quan l'afluència no permeti garantir la distància de dos metres entre persones no es permetrà l'accés a cap altra persona.

Per col·laborar i fer que es compleixen les normatives higièniques i de distanciament de seguretat, l'Ajuntament comptarà amb el personal voluntari de Protecció Civil, que estarà a l'espai fent tasques de vigilància i control de l'aforament.

Pel que fa als paradistes, aquests hauran d'extremar les mesures preventives recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, com ara evitar que els clients toquin el producte, si no és que el paradista pot subministrar guants d'un sol ús o mantenir l'espai ocupat per la parada i els seus voltants en les condicions de neteja necessària.

Per últim, recordem que, com és habitual, caldrà retirar els vehicles que estan ubicats a la rambla dels Pinetons i també canviarà el seu recorregut el servei de transport públic d'autobús.

http://upload.ripollet.cat/FILES/JPG/mercat-setmanal-fruita-02.jpg



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal