fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 3 d'abril de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
L'Ajuntament estudiarà les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet -Sanitat- 24/10/2019

La recerca la farÓ la Fundaciˇ per a la Universitat Oberta de Catalunya

Atenent la preocupaciˇ detectada per l'Ómbit de JustÝcia Social, pel que fa a l'augment de menors diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), l'Ajuntament de Ripollet creu necessari conŔixer la realitat del nostre municipi, tant pel que fa a les necessitats que generen aquests diagn˛stics, com pels recursos que disposa cada centre, amb l'objectiu d'atendre correctament aquestes necessitats educatives a Ripollet.

L'Ajuntament estudiarà les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet -Imatge 1-

L'estudi i diagnosi de les necessitats que generen els trastorns de l'espectre autista a Ripollet ha estat adjudicat, per acord de la Junta de Govern Local del passat 8 d'octubre, a la Fundaciˇ per a la Universitat Oberta de Catalunya per un import de 8.758,80 Ç (IVA incl˛s). Es tracta d'un equip d'investigadors multidisciplinari, format per diferents professionals que provenen del camp de la psicologia social, la sociologia, l'antropologia, les ciŔncies de l'educaciˇ i la pedagogia.

L'estudi, que es preveu enllestir en un termini de tres mesos, permetrÓ elaborar amb un mapa complet de la situaciˇ actual del TEA a Ripollet, per tal d'identificar possibles problemes i elaborar una proposta d'acciˇ. Un altre dels objectius d'aquest treball Ús facilitar el coneixement i l'organitzaciˇ de familiars de persones diagnosticades de TEA, per tal d'afavorir que siguin un agent actiu al municipi en tot el que els afecti.

NdPAGENDA

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal